Søndag  formiddag fant elgjegere levningene etter det som kan være savnede Vidar Gundersen.

Det bekrefter politiioverbetjent Bjørn Fredrik Monné i Innlandet politidistrikt. 

Funnstedet er øst for Stålsetra på grensen mellom Løten og Elverum. Jegerne fant levningene som lå åpent i terrenget. 

Sendt til obduksjon

Monné opplyser til HA at dette er tett ved det militære skyteområde og at det er lite brukt turområde. 

Levningene er bragt til obduksjon og Monné sier at en obduksjon vil kunne avdekke om det foreligger en kriminell handling eller ikke.

- Er det Vidar Gundersen som nå er funnet?

- Det kan jeg ikke bekrefte, men det er sannsynlig å tenke i den retning. Det er ikke meldt om andre savnede i dette området, sier Monné.

Savnet siden nyttår

Gundersen ble meldt savnet av sin familie rett over nyttår.

Siste livstegn etter Gundersen er den 23.12.16. Politiet har opplysninger om at Gundersen da var alene i en bil som kjørte av på Militærveien ca kl 1400. Politiet har trodd  at Gundersen kan ha gått  ut i skogen like etter utforkjøringen. 

Den siste observasjonen av ham ble gjort mellom mellom Løten og Braskereidfoss.

HA oppdaterer saken

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.