Løten Innredningssnekkeri AS og Nosim Flatbrød får 50.000 kroner hver av Løten kommune.

Det kommer fram i brev sendt fra kommunen til de to bedriftene.

Løten Innredningssnekkeri AS har fått 50.000 kroner. Midlene til næringsformål er tildelt av Løten kommune i samarbeid med Hamarregionen utvikling (HrU). Ifølge svaret på søknaden fra kommunen, skal pengene gå til firmabil, nytt lakkrom og markedsføring. Størsteparten av tilskuddet utbetales med en gang, mens siste del utbetales etter at bruken av tilskuddet er rapporter til HrU. Samtidig har kommunen innvilget det samme beløpet, 50.000 kroner til Karterud gård/Nosim Flatbrød.

Formålet med midlene er her å gå til innkjøp av rundvirker og kombiovn.

De samme vilkårene for rapportering gjelder her som for Løten innredningssnekkeri.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.