Og skientusiastene kunne glede seg over godt føre og behagelig temperatur, med noen få minus.

– Vi er på en dagstur og skal gå inn til Mållia, forteller Tobias Skjelseth (11) og Andreas Hermansen (11) fra Hamar.

I sekken har mange skigåere noe godt å bite i, men de to gutta hadde lett last for anledningen.

– Det er bare saft og vann i sekken, men mye godt på Mållia, sier guttene.

full heis

Heisfører Terje Fjeld forteller at sterk vind skremte bort mange mandag og tirsdag, men at besøket har tatt seg kraftig opp.

– Onsdag var det bra med besøk og full heis, og torsdag blir nok det samme, sier Fjeld, som savner litt mer snø.

– Løypene er helt knall, men vi trenger litt snø for å komme i gang med kjelkekjøring. Det er mange som spør etter det, forteller han.

knall og fall

Og blant dem som utfoldet seg i alpinbakken var Christoffer Lien (9) og Henning Hestnes Opsahl (9) fra Espa. Sistnevnte er på hytta med bestemor og bestefar og har fått besøk av kameraten. Begge er enige om hva som er favorittaktiviteten i bakken.

–Det er å hoppe, sier gutta i kor, men innrømmer at det også er en risiko.

– Det er veldig bra å kjøre nå, men jeg tryna i stad. Jeg kom litt fort inn på et hopp, og datt med hodet først, forteller Christoffer, som heldigvis kom fra det uten skrammer.

Ane Elisabeth Jacobsen (3) fra Hamar hadde fått nye slalåmski, og var ute på testkjøring med pappa Geir Kristian Jacobsen.

– Jeg fikk dem til jul. Det var ikke så vanskelig, og gikk veldig fort, forteller Ane.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.