En beboer i Rylivegen har sett seg lei på at en snuplass langs vegen blir brukt til parkering for biler og tilhengere.

Plassen, som på kart er markert som snuplass, brukes ofte til oppstilling av biler og tilhengere. Det er også en brannkum på plassen. Nå har en nabo langs vegen sendt brev til kommunen om det problematiske ved at denne plassen brukes til parkering. Naboen skriver at vanlige personbiler, store lastebiler og søppelbiler bruker vedkommendes gårdsplass til å snu på, ettersom den egentlige snuplassen er opptatt. Det synes naboen er en ugrei løsning. Gårdsplassen er ikke asfaltert, så vår og høst blir det store spor når større kjøretøy snur der. Og hjulspor eller ikke: naboen synes det er ugreit å holde snuplass for andre når det faktisk finnes en ordentlig snuplass rett i nærheten.

Beboeren håper kommunen kan bistå med å finne en løsning til det beste for nabolaget, og skriver at Rylivegen alltid har vært et trivelig sted å bo.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.