I august får en student prøve ut hvordan det er å være øverste leder for over 5.000 ansatte i Adecco.

Emilie Wilberg fra Løten er én av ti finalister som nå kjemper om jobben, skriver Adecco i en pressemelding.

– Emilie har i løpet av denne svært omfattende prosessen gjort inntrykk på oss med sin svært positive holdning. Hun klarer å balansere det å være inkluderende og omtenksom med å være veldig målrettet, på en måte som er imponerende, sier konsernsjef i Adecco, Torben Sneve i pressemeldingen.

Wilberg studerer rettsvitenskap på Universitetet i Oslo, og har tidligere studert biologi. Skulle hun få den attraktive jobben venter en lønn på 100.000 kroner.

30. mars skal det hele avgjøres.

Aldri før har det vært en så stor spredning i studieretninger blant finalistene. Tidligere år har det vært flest som studerer typisk ingeniørfag og økonomi.

– Ledertalenter finner man innen alle studieretninger. Da er det ekstra moro at vi i år har lyktes med å motivere flere typer studenter til å søke sommerjobben, sier Sneve.

– Finalistene er alle ledertalenter og det blir utfordrende for juryen å velge en vinner, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.