Kvart over ni onsdag kveld meldte politiet på Twitter om en trafikkulykke i Brandsrudvegen i Løten.

Ulykken skal ha skjedd like før klokken ni, og politiet skriver at en personbil kjørte av vegen og ned i en bekk.

"En person er hentet ut av bilden og behandles av ambulanse på stedet", skriver politiet, og legger til at det ikke er kjent om det har vært flere i bilen.

Siktes for ruspåvirket kjøring

Rundt 22.15 kommer politiet med følgende oppdatering:

«1 person til Hamar sykehus med uavklart skadegrad. Det søkes rundt ulykkesstedet med hund etter eventuelt flere som kan ha vært i bilen.»

Klokken 22.40 skriver politiet at en person siktes for ruspåvirket kjøring.

Politiet legger til at søket ved bilen er avsluttet, da det ikke er noe som tilsier at det var flere enn én person i bilen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.