Det er kommunen og Løiten Almenning som sammen slår et slag for å sette Budor-turistene og folk i nærområdet i småkriminell påskestemning. De har fått med seg den omreisende Bygdekinoen på å vise film utendørs på Budor skjærtorsdag. Utenfor Gjestegården skal de sette opp benker og selge «utgangsbilletter», og Bygdekinoen skal spenne opp lerret mot skiløypa. Folk må selv ta med seg sitteunderlag.

På plakaten står helt nye «Operasjon Mørkemann», som baserer seg på Jørn Liers Horsts barnebok med samme navn. Den går av stabelen klokka 20.30, for det må være mørkt før filmen kan snurres i gang.

– Vi skal godtale med dem som styrer været. Vi kan i alle fall love snø! sier ordfører Bente Elin Lilleøkseth.

I likhet med Johan fisher i Løiten Almenning er hun fornøyd med samarbeidet, selv om utekino ikke akkurat er et arrangement de ser for seg å tjene penger på.

– Dette er noen vi gjør før dem som er på Budor og for fastboende i området. Folk i Løten har vist seg å være entusiastiske til å gå på kino, sier Lilleøkseth.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.