Treningssenteret Family Sports Club i Løten har kåret årets sprekeste bedrift. Rema 1000 meldte seg på i konkurransen ved nyttår, og med flere treningsglade ansatte har de nå gått seirende ut av tevlingen.

Kjøpmann Kjetil Olsen, Stine Ansbjerg og Linn-Therese Hansen hos Rema 1000 har lagt ned et solid antall treningstimer på senteret det siste året. I snitt har de vært der 90 ganger det siste året.

For noen dager siden ble de overrakt diplomet, som sier at Rema 1000 er årets sprekeste Løten-bedrift. I tillegg fikk de en gruppetime med personlig trener.

– Vi er fire som trener der, og vi prøver å få med flere. Trening gir en helsegevinst. Jeg slet med ryggen i mange år, men nå er det en saga blott, forteller Olsen.

Rema 1000 utfordrer nå Kiwi i Meierigården til en treningsduell.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.