Besøkstallet var labert da Bygdekinoen besøkte Løten for andre gang.

Sist onsdag hadde Bygdekinoen sin andre visning i Løten. Her ble det vist to filmer: «Richard Storken» for barn og «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge» for ungdom og voksne. Mens 90 personer kjøpte billett til den første filmen, var det bare 60 som så voksenfilmen. Pirates-filmen hadde norgespremière denne kvelden. Salen har 270 seter.

Det er ikke satt noen dato for når Bygdekinoen kommer til Løten igjen, men nå tar prosjektet sommerferie. Planen er at Bygdekinoen skal komme tilbake en dag i slutten av august.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.