I avslaget fra kommunen, enstemmig vedtatt av formannskapet, står det blant annet at vedlikeholdsarbeid som skifte av gulv i det flotte klubbhuset, vil kunne behandles over tilskuddsposten for dugnadsbaserte fellestiltak. Denne er på 50.000 kroner årlig.

– Søknaden kom langt over søknadsfristen, som er 1. mai. Det er fullt mulig å søke igjen i 2017, sier rådmann Tollef Imsdalen.

– Kasserern påstår at formannskapet kun tenker fotball når penger skal fordeles til idretten?

– Det skal ikke jeg kommentere, sier Imsdalen og henviser til politikerne.

Ordfører Bente Elin Lilleøkseth sier at posten for dugnadsbaserte fellestiltak vil være aktuell for gulvbyttet. Hun peker på at kommunen ikke har ubegrenset med penger.

– Vi har 130 aktive lag og foreninger i Løten, og det er jeg glad for. Men noen ganger må man si nei, for vi har ikke ubegrenset med penger, sier Lilleøkseth.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.