Johnsen sier at han har hengt på departementet daglig. Nå er han fornøyd med en ny seier.

– Det er så mye handlekraft at jeg blir overraska. Dette er over all forventning. Utrolig, sier Johnsen.

Johnsen har flere gnager omtalt kampen for leiligheter i Løten meieri som en forrett og Ånestad som hovedrett. For en ukes tid siden hevdet han overfor HA at Ånestad-biffen var litt seig, men nå er tonen en annen.

– Biffen har mørna, ler Johnsen.

Stortingsrepresentanten sier han er glad på Løtens vegne.

– Det er snakk om hundrevis av millioner som skal investeres i Løten, om arbeidsplasser, om en grunneier som har jobbet for dette i ti år og om å gjøre hverdagen enklere for folk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.