Børre Johnstad, som eier området nord for riksvegen, der han og kommunen ønsker å bygge en 2.000 kvadratmeter stor dagligvarebutikk, synes Fylkesmannens og Statens vegvesens argumenter er dårlige.

– Mens diskusjonene har gått, er Coop Mega, den største butikken i Løten sentrum, lagt ned. Det skjedde uavhengig av Ånestad. Vi må skille lille Løten sentrum og det store vekstpotensialet som finnes på Ånestad, sa Børre Johnstad til forsamlingen av departementsfolk som møttes til befaring.

Han peker på at det flere andre steder på Hedmarken er bygget butikker for de vegfarende, som Obs på Rudshøgda, Olrud og Skavabakken i Stange.

– Skavabakken er bare ei steinrøys. Der bor det ikke et menneske, sier Johnstad.

Norgesgruppen og Coop har allerede sagt at de ønsker butikklokaler på Ånestad, sier grunneieren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.