MC-klubben på Bergshøgda har lenge vært en liktorn for Ringsaker kommune.

Det har gjennom årene vært mye bruk rundt Hells Angels i Ringsaker, og i 2011 erklærte formannskapet at MC-klubben var uønsket. Det ble fastslått at man skulle motarbeide miljøet med lovlige midler.

–Dette er et miljø vi ikke vil være bekjent av, sier ordfører Anita Ihle Steen.

– Vi har prøvd å stramme inn, og satt fokus på dette med lover og regler. Kommunen sitter med sin verktøykasse, politiet har sin.

Selv har Steen over 5000 venner på Facebook, og forstår at det kan være vanskelig å ha oversikt over alle.

– Det har man strengt tatt ikke full kontroll på, men jeg har den rollen jeg har, og det er folk jeg ikke har godtatt som venner og det er noen jeg har fjernet, sier hun.

– Man bør være oppmerksom der det er tydelig bruk av symboler og begreper, avslutter Steen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.