Det var oppskriftsmessig at Lørenskog skulle ta tre poeng, men sifrene 9-1 vitner om at laget har blod på tann før serieinnspurten.

Stavanger har igjen to hjemmekamper, mot tabelljumbo Kongsvinger lørdag og mot Vålerenga tirsdag.

Lørenskog gjester Lillehammer søndag og tar imot Stjernen tirsdag.

Manglerud Star dristet seg til å score først torsdag, men siden handlet alt om hjemmelaget. Alexander Larsson scoret to av Lørenskogs tre første mål og noterte også tre assist. Steffen Thoresen ble også tomålsscorer.

Vålerenga skaffet seg overtaket i den jevne kampen om tredjeplassen ved å slå Lillehammer 4-0. Martin Laumann Ylven og Rasmus Juell ordnet to måls ledelse i første periode, og den ble økt med to overtallsmål. Oslolaget dominerte kampen og vant skuddstatistikken 44-25.

Frisk Asker er også med i kampen om plassene nærmest tetduoen. To raske mål av Mikkel Christiansen og Petter Kristiansen i siste periode vendte 2-3 til seier 4-3 mot Sparta Sarpsborg.

Vålerenga er tre poeng foran Storhamar (som slo Stavanger tirsdag), fire foran Frisk Asker og Lillehammer.

Tabelljumbo Kongsvinger ga Stjernen hard kamp om poengene og sikret sitt sjette poeng for sesongen da Daniel Tranavsky utlignet til 4-4 bare 25 sekunder før slutt. I forlengningen avgjorde Viktor Backman til 5-4 for Stjernen.

(©NTB)


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.