Operasjonssentralen i Innlandet politidistrikt opplyste ved 23.30-tiden lørdag kveld til HA at politiet da var i ferd med å sette inn hund i nye søk etter Evje, som ble meldt savnet fra familiens hytte på Sjusjøen i Ringsaker 3. mai.

Det er en person som har sett en mann i Spåtind-området lørdag kveld som skal ligne på den savneden mannen.

Politiet opplyste til HA at de satte i gang med søk fordi det også for noen dager siden kom inn meldinger om observasjoner på en mann i dette området som hadde likhetstrekk med den savnede mannen.

Rundt klokka 9.30 søndag morgen kom altså meldingen fra Innlandet politidistrikt om at det ikke er gjort funn.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.