• Politiet går inn på ei hytte på Natrudstilen rundt klokken 18. FOTO: JOHN ARNE HOLMLUND

Onsdag ettermiddag ble det igangsatt en større leteaksjon på Sjusjøen etter at en 16-åring ble meldt savnet fra ei hytte i området. Politiet kalte ut frivillige letemannskaper, og hadde helikopter i beredskap. Gutten skal ha forlatt hytta ved 08.30-tiden i boksershorts og genser. Han ble meldt savnet ved 13-tiden av kompisen som var sammen med ham på hytta.

Rundt klokken18.00 ble imidlertid aksjonen avblåst. Politiet tok seg inn i en hytte på Natrudstilen, og fant der den savnede 16-åringen. HAs reporter var til stede under den dramatiske politiaksjonen.

Den savnede 16-åringen ble funnet i hytta. Gutten ble tatt hånd om av politiet og fikk førstehjelp på stedet.Politiet kunne ikke kommentere hvorfor de valgte å aksjonere på den aktuelle hytta. Hytta ligger like ved skistadionet på Natrudstilen. Ambulansen ankom like over klokken 18, og tok hånd om 16-åringen.

Politiet skriver på Twitter at gutten er funnet i god behold på ei hytte, og blir tatt hånd om av helsevesenet. Gutten gikk på egne ben inn i ambulansen.

 

Operasjonsleder Dyre Antonsen ved Innlandet politidistrikt opplyser at politiet så langt ikke kan si noe om omstendighetene rundt hendelsen.

– Vedkommende har tatt seg inn i en hytte uten lovlig adgang. Han vil etter hvert bli avhørt av politiet på hjemstedet, opplyser Antonsen.

16-åringen er hjemmehørende i Oslo-området.

Det befant seg ikke andre personer  enn 16-åringen i hytta. 

Antonsen opplyser at skader på 16-åringen er forenlige med at han har tatt seg inn i hytta ved å knuse et vindu.

– 16-åringen er i god behold, opplyser Antonsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.