Ulykken har skjedd mellom Kåterud og Midtstranda og E6 er stengt i begge retninger.

Det er en sørgående lastebil og en nordgående personbil som har frontkollidert. Ambulanser og andre nødetater er på stedet.

Folk bør kjøre av ved Midtstranda eller Kåterud og velge lokalveger.

Politiet bekrefter at det er en dødsulykke.

I forbindelsen med dødsulykken går politiet ut med en etterlysning av vitner som så selve ulykken, men som hadde forlatt stedet før politiets ankomst.

Politiet ber disse vitnene om å kontakte politiet på telefonnummer 02800.

Politiet kommer med følgende uttalelse rundt klokka 12.00:

"Utfra opplysninger på stedet, tyder det på at personbilen har kommet over i motgående kjørefelt og kollidert med lastebilen. Det har vært et kraftig sammenstøt. Fører av personbilen er omkommet. Fører av lastebilen er tilsynelatende uskadd. Blir tatt hånd om av helsevesenet"

Klokken 12.23 var vegen fortsatt stengt. Det er skiltet omkjøring.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.