Sammenstøtet skjedde ved 11-tiden.

Klokken 13.30 meldte politiet at avkjøring fra E6 til Brumunddal nordfra og påkjørsel til E6 i sørgående retning var stengt for å berge lastebilen som satte seg fast.

Klokken 15.05 meldte Vegtrafikksentralen øst at rampene for av- og påkjøring var åpnet etter at lastebilen var berget.

I tillegg het det at det henger igjen mye kø.

Politiet meldte klokken 11.50 at trafikken på området under E6 - der det er av og påkjøring til E6 - ble dirigert manuelt en periode.

Ifølge politiet satt lastebilen fast i E6.

Et øyenvitne forteller følgende historie til HA:

- Lastebilen hadde av en eller annen grunn ikke tatt ned lasteplanet. Dermed smalt det inn i betongen under E6. En stund senere kom også politiet til stede. Så vidt jeg kunne se ble hydraulikken som løfter lasteplanet skadd i sammenstøtet, sier øyenvitnet.

Lastebilen kom fra anlegget ved Mjøstårnet.

Trafikken på E6 gikk hele tiden som "normalt". Normalt står i hermetegn fordi trafikken dirigeres grunnet bygging av ny veg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.