– Lanseringen blir veldig spennende. Det sier leder i interimsstyret Tore Ketil Stårvik til HA.

Han sier at Nærmiljølista skal bli synligere utover våren. Tidlig høst 2018 arrangeres konstituerende årsmøte med vedtekter og styre. I forlengelse av dette kommer nominasjonen.

– Hvordan leser du tallene fra meningsmålingen, Stårvik?

–Det er veldig hyggelig at vi får en slik mottakelse og har veldig stor respekt for det. Nærmiljølista ønsker å få posisjon i stangepolitikken. Et parti vil få mest makt når det befinner seg på vippen etter valget. Hvilken blokk man velger, er der det er mest å få igjen for det som er våre hjertesaker og det vi er engasjert i. Vi har sagt at Ottestad må være godt representert i det nye kommunestyret.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.