I fjor forventet arrangørene 300 publikummere – det kom over 3.000.

– Det var en fantastisk stemning langs stien, både blant aktører og publikum. Men vi var ikke rigget for en så stor folkemengde. Derfor ser vi oss nødt til å gjøre noen grep for å unngå for mye venting og kø i årets vandring, sier kultursjef Asle Berteig.

Arrangementet blir fortsatt gratis, men publikum må bestille billetter via www.ticketmaster.no. Her kan man velge tidspunkt for oppmøte. Det blir innslipp hvert fjerde minutt. Til sammen har årets vandring plass til 1.500 publikummere.

– Vi har fått mange henvendelser allerede, og frykter at interessen er større enn antall billetter. Årets løsning blir en prøve. Skulle det vise seg at vi har altfor få billetter, får vi gjøre endringer til neste år. Dette er virkelig noe vi ønsker at alle skal få med seg, sier kultursjefen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.