Det var rundt klokken 03.00 i natt at en mann slo seg vrang nede i Våler i Solør. Han var beruset, og lagde bråk på offentlig sted. 

Politiet beskriver mannen som «krakilsk», og vedkommende ble innbragt i arresten. Personen anmeldes for forholdet.

VILLE IKKE BETALE

På Skarnes i Sør-Odal forsøkte ubudne gjester etter midnatt å bryte seg inn hos en bedrift på tettstedet. Tyvene lyktes dog ikke, og politiet har sikret spor fra åstedet. 

Oppe på Lillehammer ønsket en mann å ta inn på et hotell i OL-byen, men å betale, det sto ikke på agendaen. Dermed tok politiet med seg den kranglete og berusede gjesten i arresten.

I Brøttum havnet en mann i 20-årene av vegen rett før midnatt. Han kom uskadd fra trafikkuhellet, men politiet mistenker at han kjørte i påvirket tilstand. Mannen anmeldes.

FANT SAVNET GUTT

På Gjøvik fikk en hendelse en god slutt. Det ble i går kveld iverksatt søk etter en bortkommen gutt i slutten av tenårene, og både politiet og frivillige var med i søket. Heldigvis kunne man allerede etter fire timer fastslå at gutten ble funnet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.