Både Kong Harald og Dronning Sonja fyller 80 år i 2017, og det skal selvsagt feires, blant annet med en jubileumsreise.

I 2016 var kongeparet på jubileumsreise i flere kystfylker for å markere sine 25 år på tronen. I 2017 går jubileumsreisen til innlandet, til utvalgte kommuner i Hedmark og Oppland.

Informasjonsansvarlig Erik Haugen hos Fylkesmannen forteller at besøket er på planleggingsstadiet, men det som er klart at det skal vare fra 11. til 14. juni, og at den fire dager lange rundturen trolig kommer til å starte på Hamar.

Det første møtet med Oppland er 4. januar, så det er ikke avklart hvilke kommuner som får besøk, men vi gleder oss veldig til å komme i gang med å planlegge dette, sier Haugen.

Han sier videre at det er tenkt at besøket skal bli en skikkelig folkefest.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.