Kollisjonen i bakken mellom Vienkrysset og Sælid gård - et stykke vest for Ridabu og like nord for E6 - skjedde klokken 15.43 søndag ettermiddag.

Det var to biler som kolliderte i Sælidvegen.

- En bil stoppet grunnet trafikkaos som skyldtes det glatte føret. Bilen bak klarte ikke å stoppe i tide. De involverte er kjørt til lege for sjekk.

Det sier Trond Sulen, operasjonsleder ved politiets hovedkvarter for Innlandet i Hamar, til HA og understreker:

- Det er fryktelig glatt på stedet - slik det er mange steder over hele Hedmark nå. Vi vil komme med en generell advarsel og ber folk om å kjøre på veger som blir glatte på grunn av underkjølt regn.

I GRØFTA PÅ RIKSVEG 3

Klokken 15.30 havnet en semitrailer i grøfte mellom Kvikne og Lonåsen på riksveg lengst nord i Hedmark.

- Det er svært glatt på stedet, sier operasjonsleder Sulen til HA.

Ennå ved 16.20-tiden ble trafikken dirigert på stedet.

Det er grunn til å minne om underkjølt regn gjør det farlig glatt på store deler av hele Østlandet søndag.

På E6 ved Lillehammer havnet en bil på taket søndag ettermiddag.

HA OPPDATERER SAKEN.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.