• Det var lange køer i området etter ulykken. FOTO: Trond Svendsen

Ulykken skjedde like før klokken 12.30 fredag ettermiddag. 

Politiet meldte først at ulykken skjedde på E6, men rettet det senere til at bilene kolliderte på riksveg 25 ved avkjøringen til det nordgående felt på E6.

Operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Dyre Antonsen, forteller at bilene kolliderte i lyskrysset ved E6. 

- En bil kjørte mot Elverum, mens den andre skulle svinge ned mot E6. Det var en person i hver bil. Begge sier de kjørte på grønt lys, men det er vel ikke fysisk mulig. Så en har nok kjørt på rødt lys, uten at vi vet hvem ennå, sier Antonsen. 

Ingen skal ha kommet alvorlig til skade i ulykken. 

- Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men de involverte sjekkes av helsepersonell, sier Antonsen. 

Etter ulykken var det lange køer i området, men rett før klokken 13 opplyser politiet at bilene er fjernet og at trafikken flyter som normalt. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.