Føreren av bilen ble lettere skadet da han tidlig i morges kolliderte med en stor elg.

Det skjedde på E6 på Rudshøgda. Bilføreren ble sendt til legevakta i Hamar for behandling. Fallviltgruppa ble tilkalt, og har søkt etter elgen, som de mener ble skadet i kollisjonen.   

I grøfta

På riksveg 3 mellom Hanestad og Alvdal havnet et vogntog i grøfta ved 07.30-tiden. Hva som har skjedd er foreløpig uklart, men fakta er at vogntoget har veltet slik at det sperrer hele vegbanen. Føreren av vogntoget ble ikke påført skader.

Alvorlig skadet

En trailer på riksvei 3 i Hedmark har fått sleng på hengeren og truffet en motgående personbil. To personer er alvorlig skadd, og er sendt med luftambulanse til Ullevål.

– Vi har akkurat fått hentet to personer ut av personbilen. Begge er alvorlig skadd, sier operasjonsleder Trond Sulen til NTB.

Ulykken fant sted på riksvei 3 ved Hovdmoen rett sør for Rena i Hedmark i 9-tiden tirsdag. Traileren fikk sleng på henger, som kom over i motgående kjøreretning og traff personbilen, forklarer Sulen.

Politiet har ikke personalia på de to skadde, og kan foreløpig ikke gi ytterligere opplysninger om dem eller skadeomfanget.

Begge ble sittende fastklemt etter sammenstøtet.

Riksvei 3 er sperret etter ulykken. Omkjøring må skje via E6.

Tre kolliderte

Tre biler har kollidert på E6. Politiet opplyser at de er på vei til en trafikkulykke rett nord for Eidsvolltunnelen. Kollisjonen har skjedd ved at den ene bilen kjørte inn i en annen bakfra. En person blir tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet. Tunnelen er stengt for trafikk inntil E6 er ryddet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00