To bileiere har hatt besøk av uvedkommende i løpet av natta. Begge bilene stod parkert i området ved Rollsløkka i Hamar. Siderutene på begge bilene er knust, men det er foreløpig uklart om noe er stjålet.

Politiet har vært på stedet.

- Den ene bilen tilhører en familie som for tiden er på ferie i Spania. Om noe er stjålet fra denne bilen er uklart foreløpig. I den andre bilen er det ikke noe som er stjålket, sier politiets operasjonsleder Jørn Akre.

Natt til i går hadde to andre bileiere i det samme området Hamar uønsket på besøk.

Utbyttet ble vel ikke det helt store for tyvene, men den ene bileieren får svi på pungen.  På denne bilen ble vinduet i døra knust, og ei lommebok som lå der ble stjålet.

På den andre bilen har tyven, eller tyvene, gjort skadeverk, men her er det ingen ting som er stjålet, forteller politiets operasjonsleder, Jørn Akre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.