- Det er jo utrolig dårlig å bare stikke av da, sier Terje Halvorsen, bedre kjent som assisterende rådmann i Hamar kommune og tidligere kultursjef i Hamar kommune.

Han er bosatt på Ottestad og bilen sto som vanlig parkert i Hobergvegen.

Naboen hørte et smell

Natt til søndag, omtrent klokken 02.00 hørte naboen et smell. Det viste seg at noen hadde kjørt inn i bilen til Halvorsen, men bare forlatt stedet uten å legge igjen lapp eller på annen måte gjøre bileieren kjent med det som skjedde.

- Bilen er truffet i høyre støtfanger og  har fått betydelige skader. Det er sønnen min som til vanlig bruker bilen, sier Halvorsen, som må regne med en betydelig regning dersom han skal reparere skadene.

Anmeldt til politiet

Halvorsen har anmeldt det hele til politiet og har selv sikret seg litt "spor" i saken. Blant annet har han bilde av bilsporene som tydeligvis viser hvordan den andre bilen har kommet.

- Den andre bilen må også ha fått betydelige skader. Det ligger igjen en del glasskår og noen burgunder karosserideler, sier han.

Halvorsen oppfordrer vedkommende som har kjørt på bilen han om å melde seg for politiet eller til Halvorsen selv.

Han er også interessert i tips om saken. Påkjørselen skjedde altså i Hobergvegen ved innkjørselen til Statsminister Otto Blehrs veg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.