- Det er jo utrolig dårlig å bare stikke av da, sier Terje Halvorsen, bedre kjent som assisterende rådmann i Hamar kommune og tidligere kultursjef i Hamar kommune.

Han er bosatt på Ottestad og bilen sto som vanlig parkert i Hobergvegen.

Naboen hørte et smell

Natt til søndag, omtrent klokken 02.00 hørte naboen et smell. Det viste seg at noen hadde kjørt inn i bilen til Halvorsen, men bare forlatt stedet uten å legge igjen lapp eller på annen måte gjøre bileieren kjent med det som skjedde.

- Bilen er truffet i høyre støtfanger og  har fått betydelige skader. Det er sønnen min som til vanlig bruker bilen, sier Halvorsen, som må regne med en betydelig regning dersom han skal reparere skadene.

Anmeldt til politiet

Halvorsen har anmeldt det hele til politiet og har selv sikret seg litt "spor" i saken. Blant annet har han bilde av bilsporene som tydeligvis viser hvordan den andre bilen har kommet.

- Den andre bilen må også ha fått betydelige skader. Det ligger igjen en del glasskår og noen burgunder karosserideler, sier han.

Halvorsen oppfordrer vedkommende som har kjørt på bilen han om å melde seg for politiet eller til Halvorsen selv.

Han er også interessert i tips om saken. Påkjørselen skjedde altså i Hobergvegen ved innkjørselen til Statsminister Otto Blehrs veg.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00