Klokka 04.20 i natt ble ei kvinne stoppet av en politipatrulje i Romedal. De fattet mistanke om at hun kjørte i rus. Det fikk de raskt bekreftet, og kjøreturen hennes endte der og da. Førerkortet er beslaglagt, og hun blir anmeldt for forholdet.

På Raufoss ble en mannlig bilfører stoppet av en patrulje like før. Han har politiet mistanke om at også kjørte i rus, noe han anmeldes for.

En mann i 20-årene ble tatt for å kjøre med promille i 164 km/t i 100-sonen på E18 i Lier. Han ble fratatt førerkortet på stedet.

Mannen ble registrert av UP i en fartskontroll natt til torsdag da han kjørte forbi Kjellstad ved Lier på E18, skriver Drammens Tidende.

– Mannen blåste til godt over rødt, sier operasjonsleder Tore Nuven i Øst politidistrikt.

20-åringen erkjente forholdet på stedet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.