Politiet fikk melding om utforkjøringen rett etter midnatt.

- Det var en bil som kjørte av vegen i rundkjøringen. Ingen ble skadet, sier operasjonsleder Bård Hoft i Innlandet politidistrikt.

Bilen fikk en del materielle skader.

FESTIVALSTØY I HAMAR

Politiet måtte også rykke ut til bråk i Hamar sentrum i natt. Det var tilløp til munnhuggeri og bråk mellom to personer. Den ene ble bortvist fra sentrum.

- Vi har hatt noen meldinger om støy i forbindelse med festivalen i sentrum. Det har ikke vært noen alvorlige hendelser, sier Hoft.

Politiet fant også en mindre mengde med narkotika da de kontrollerte en bil i Hamar sentrum i natt. Sjåføren mistenkes for å kjøre i påvirket tilstand og blir anmeldt for besittelse av narkotika.

MINDREÅRIGE MED STOFF

I Elverum måtte politiet også bortvise en mann etter at han hadde oppførte seg kranglete på et utested i natt.

På Lillehammer blir to mindreårige anmeldt for bruk av narkotika etter at politipatruljen kontrollerte en ungdomsgjeng i sentrum i natt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.