Søndag kveld kjørte to ungdommer av vegen og traff et tre på Ilseng. Bilen ble totaltvrak.

Tidlig i morges kjørte en 20-åring av vegen på Rena. Også hans biltur endte i et tre. Politiets operasjonsleder forteller at 20-åringen kjørte uten førerkort. Politiet har mistanke om at han kjørte i rus.

Også på riksveg 26 i Engerdal kjørte en bil av vegen i morges. Det var ei kvinne i 20 årene som kjørte av vegen og gikk rundt på taket. Føreren ble kjørt Hamar sykehus for sjekk. Politiet har ikke mistanke om at kvinnen har kjørt i rus.

Bilføreren som ble stoppet av UP på riksveg 3 ved Rasta i natt holdt seg på vegen, men det gikk fort. UP-patruljen målte fartens hans til 125 km/t i ei 80-sone. Han ble fratatt førerkortet på stedet, noe han sa seg enig i.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.