Selger er Tangen Menighet.

Som HA har omtalt tidligere har menighetsrådet hatt store investeringer i vedlikehold av Tangen kirke og menighetshuset.

Vedtaket i driftsutvalget kan også føre til at forhandlingene om kjøp av campingplassarealet ved samfunnshuset kommer på gli. Kommunen skal nå overta driftsansvaret som utgjør 8,1 millioner på årsbasis.

Kjøpesummen dekkes over kommunens disposisjonsfond. Selve kjøpesummen er fem millioner, mens opprusting er på 750.000 og fond til Espa og Tangen barnehage utgjør 250.000.

Tangen menighetsbarnehage har i dag 60 plasser for barn over 3 år. I dag er det 50 barn som har barnehageplass i barnehagen. Taksten på barnehagen er 7,3 millioner kroner. Leder i driftsutvalget, Arnfinn Standerholen, sier til HA at han er svært glad for at kommunen kan være med og sikre barnehagedrift på Tangen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.