Sindre Nordvik vant avslutningsstevnet i Norgescupen med 347 poeng og skjøt seg samtidig opp til femteplass i sammendraget.

Løitenskytterne Sindre Nordvik og Ole Magnus Bakken lå på henholdsvis 12. og 9. plass i sammendraget i NC før tredje og siste runde, som i helgen ble arrangert i indre Troms. Begge startet litt svakt i det første stevnet i Storfjord (henholdsvis 344 og 342), men i de to siste stevnene i Målselv og Øvre Målselv var spesielt Nordvik på hogget. Han skjøt 347 i begge disse stevnene, og det holdt til stevneseier foran Anette Tingbøe Sundnes med samme poengsum, men Nordvik ble prioritert foran på flest innerblinker.

Samtidig skjøt han seg opp til femteplass i sammendraget i Norgescupen.

Ole Magnus Bakken avsluttet med 345 i det avsluttende stevnet i Øvre Målselv, og det var han nok ikke fornøyd med, men han avanserte likevel til en sjuendeplass i sammendraget.

Det var ytterligere tre skyttere fra Hedmark med i denne avslutningen av Norgescupen. Marius Mellembakken fra Sørskogbygda, Bent Ove Løvåsen fra Trysil og Roger Nilsen fra Tynset deltok også i avslutningsfinalen. De skjøt også godt på avslutningsstevnet med henholdsvis 345, 344 og 345, og endte til slutt på 20., 18. og 11. plass.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.