Det var like etter klokka 17 at tre personbiler og en lastebil havnet i en kjedekollisjon på E6 Rudshøgda.

Ifølge politiet var det lastebilen bakerst som kjørte inn i en personbil, som igjen kjørte inn i bilen foran. Denne traff da igjen enda en bil. Lastebilen og en av personbilene måtte berges. Vegen er nå åpen.

smerter i nakke og bryst

Marianne Brun forteller at to personer klager over smerter i brystet, mens en annen har vondt i nakken etter uhellet.

 - Vet politiet noe om de øvrige som var innblandet?

 - Det er uvisst, men den første meldingen vi fikk lød at det ikke var noen personskader. Så noe alvorlig er det nok ikke, mener Brun.

Hendelsen skjedde i sørgående felt. Da det ikke er midtrabatt på akkurat denne strekningen, er det mulig for politiet å dirigere trafikken forbi ulykkesstedet.

HAs reporter på stedet melder om materielle skader på alle bilene. Lastebilen skal også lekke kjølevæske, og må taues bort.

Marianne Brun forteller at bergingsbil er bestilt. Da det er mer krevende å taue en lastebil enn mindre kjøretøy kan det tenkes at det blir trafikale utfordringer akkurat når denne skal berges.

Ifølge HAs utsendte reporter glir trafikken nå sakte forbi ulykkesstedet. Det skal være lange køer fra Brumunddal i sør der det også tidligere i kveld var en mindre hendelse i trafikken, og forbi Rudshøgda.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00