En bil i nordgående retning på E6 ved Bergshøgda ble i 19-tiden onsdag kveld truffet av flere steiner. Steinene ble kastet fra en bro som går over motorveien, meldte politiet på Twitter.

- Vi skvatt veldig

Sven Erik Høines, som var passasjer i bilen, forteller at opplevelsen var skremmende.

- Vi var noen kilometer sør for Brumunddal, på vei fra Hamar til Hafjell. Plutselig smalt det i frontruta, og vi skvatt veldig. Først skjønte vi ingenting, men så forsto vi at det må ha blitt hevet stein ned fra broa over E6, sier han.

Han forklarer at det ikke var én stor, men "en neve med grus eller mindre steiner" som ble kastet mot bilen.

Og han sier at det kunne ha blitt farlig.

- Vi var på en strekning der vi ikke kunne stoppe brått. Hvis frontruta hadde fått større skader, kunne det blitt farlig. Den fikk heldigvis bare hakk som minner om steinsprutskader, sier han.

Lakken på bilen ble i tillegg ripet opp.

- Det var en trasig ferieopplevelse, fastslår han.

Advarer mot farlig lek

Operasjonsleder Sissel Svarstad i politiet fortalte ved 20.40-tiden at de ennå ikke hadde vært ute og undersøkt det aktuelle stedet.

- Vi kommer til å sende en patrulje dit så snart vi har mulighet, sa operasjonslederen, før hun spekulerte i hvem som kunne stå bak en slik handling.

- Det er dumt hvis det er unger som har hatt det gøy med å kaste stein mot biler. Det er en dårlig form for lek som de må avstå fra. Det kan medføre store kostnader for bilføreren, og det kan i verste fall forårsake alvorlige ulykker. Hvis det skjer igjen, har vi patruljer i nærheten, opplyser operasjonslederen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.