NRK har gått gjennom Twitter-bruken til alle våre folkevalgte og ingen matcher Karin Andersen fra SV og Hamar i alle fall når det gjelder antall innlegg.

I snitt tvitrer Andersen hele 15 ganger hver dag. Nummer to på lista er høyremannen Tage Pettersen fra Østfold som ligger på fem daglige tweets.

Det betyr at Andersen er tre ganger så aktiv som nestemann.

– Det er kjapt, enkelt og moro med Twitter. Det er lett å få sagt fra om ting som det er diskusjon om, eller sette egne ting på dagsorden og få tilbakemeldinger. Og mange interessante saker kommer opp der, sier hun til NRK.

Twitter er et nettsted som går inn under kategorien "sosiale medier". Her kan man maks skrive 280 tegn. Man kan skrive nye innlegg, svare på andres innlegg og delta i diskusjoner eller retweetre andres innlegg. Andersen selv er spesielt aktiv i å retvitre andres tweets.

Her kan du se tvitterdronning Karin Andersens siste tweets:

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.