Politiet opplyser at innbruddet ble meldt til dem rundt klokka 19.30. Da hadde huseier nettopp kommet hjem.

- Det er mulig at huseieren overrasket de som var inne i huset, men det vet vi ikke med sikkerhet, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Kjartan Waage.

Han begrunner dette med at det var tydelig spor etter romstering i stuen, men at gods av verdier var liggende igjen.

- Huseieren har vært borte i tidspunktet mellom 17.00 og 19.30, sier Waage.

Han ber derfor vitner som skulle ha gjort observasjoner, om å ta kontakt med politiet.

Waage bekrefter at noe er tatt fra boligen, men at huseier nå jobber med  få oversikt over hva som er borte.

Huset ligger ikke i et boligområde, og er relativt skjermet fra andre hus. Politiet vet ikke på nåværende tidspunkt hvordan innbruddet ble gjort i praksis.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.