– Jeg husker jeg huket ut et gammelt glass, av merket Nøstetangen, som var over 250 år gammelt, forteller frivillig Marit Nogva.

– Det ble verdsatt til 14.000 kroner, og solgt for det til Hurdal Verk Folgehøgskole.

På lager nå har man blant annet en sølvkanne til kaffe av merket David-Andersen. Den er verdsatt til 30.000 kroner, og kommer snart for salg.

– Oppdager vi at vi har fått levert noe verdifullt, prøver vi så langt det lar seg gjøre å kontakte de som har levert det for å spørre om de vet hva de har levert fra seg, sier Nogva.

Mye rart leveres inn, og det meste blir solgt.

– Vi fikk inn brukte fugleegg, tomme skall, hvor innholdet var blåst ut. De ble kjøpt av et ektepar, men jeg aner ikke hva de skulle bruke de til, sier Nogva.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.