Det litt spesielle i gullkrim-saken mot K.A. Rasmussen som nå går i Hedmarken tingrett, er at det ikke bare er aksjeselskapet som risikerer straff dersom de blir dømt.

Også en tidligere styreleder samt bedriftens salgssjef er stilt personlig til ansvar.

Kvinnen har svært lang erfaring med handel av gull og edelmetaller, og har jobbet i ulike stillinger hos K.A.- Rasmussen gjennom mer enn 30 år.

Hun er fra Hedmarken.

STOR BELASTNING

Kvinnen var en av dem som ble pågrepet og satt i arrest for avhør da oslopolitiet ransaket hos K.A. Rasmussen tilbake i 2011.

Hennes forsvarer Erling O. Lyngtveit ga i retten mandag uttrykk for at saken har vært en svært stor belastning for kvinnen.

FØRSTE I VITNEBOKSEN

Salgssjefen er den første som forklarer seg av de tiltalte i saken.

Hun entret vitneboksen ved 09.30-tiden tirsdag formiddag, og forklarer seg om sin kjennskap til de selskapene som har solgt innsmuglet gull verdt over 300 millioner kroner til K.A. Rasmussen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.