Det var en jevn og nervøs start på kampen, der ingen klarte å ta tak i kampen. Da dukket den tidligere Lillehammer-spilleren Alexander Reichenberg opp med to mål. Det første kom etter 4.52 i den første perioden, før han doblet etter 16.47. God periode for hjemmelaget, der de ledet 2-0 til første pause.

Men Reichenberg var ikke ferdig der. Etter 25:39 var han igjen på plass, kjempet seg inn foran mål, og dunket pucken i krysset. 3-0 til hjemmelaget. Storhamar dominerte perioden, og Lillehammer så rådville ut. Skuddstatistikken for perioden var 13-9. 

Den tredje perioden ble en transportetappe frem til seier for Storhamar. Lillehammer maktet ikke å skape mye, og da ebbet det ut med en tremålsseier til hjemmelaget. 3-0 i CC amfi.

Før kampen

Storhamar vant mot Vålerenga i sudden death forrige serierunde. Nå jager de enda en seier.

Joey Tenute er syk, og er ikke med mot Lillehammer. I tillegg er også Lars Erik Hesbråten skadet.

Pål Johnsen er naturligvis fornøyd med framgangen laget har hatt de siste kampene. Han mener de må fortsette i samme spor.

– Vi må fortsette å spille sammen som et lag, være gode defensivt. Gjør vi jobben uten puck, så får vi det lettere offensivt. Vi må komme samlet i angrep, og ikke én og én. Det synes jeg har vært bra på slutten nå, da har vi kommet med fart.

–Det er nesten farlig hver gang vi legger puckene på mål, for vi har folk som driver inn mot «kassa». Det blir viktig når vi møter en så god keeper som Lillehammer har. Vi kan prate mye om keepere, men det er ingen som er glade i trafikk foran seg, forteller Johnsen.

Storhamars femmere:

Målvakt: Oskar Östlund.

1. femmer: Joonas Rönnberg, Erik de La Rose - Daniel Hermansson, Eirik Skadsdammen, Anders Gulliksen.

2. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Simen Løvhaug Hansen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Martin Gran.

3. femmer: Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren.

4. rekke: Patrik Bäärnhielm - Simen Andre Edvardsen, Jørgen Langdalen, Even Langdalen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.