Kulsveen er i sluttforhandlinger med en av aktørene som skal drive næringsvirksomhet.

– Vi deler det ledige lokalet på hjørnet i to, slik at lokalene blir tilpasset de to aktørene som vurderer å leie. Samtidig med dette pusser vi opp førsteetasjen og installerer ny ventilasjon, forklarer Kulsveen.

Dette forklarer bruken av gråpapir i vindene på Melkebaren-bygget. Fra før er det både mat og grønt samt sushibar på gateplan. Hele andre etasje er tatt i bruk av en populær gjenbruksbutikk.

Denne virksomheten etablerte seg etter at restauranten måtte stenge dørene tidligere i år.

– Jeg jobber med å finne aktører som er annerledes enn det som fra før befinner seg i Brumunddal sentrum, røper Kulsveen overfor Hamar Arbeiderblad.

Navnet på gården kommer av det legendariske spisestedet Melkebaren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.