Gårdeier Rolf Arne Høyen mener beliggenheten betinger:

– Plasseringen ved torget og midt i gågata tilsier at det bør være et serveringssted.

– Vi må bidra til å skape liv på torget, sier Høyen.

TRIST AV KONKURSEN

Høyen velger nå å se framover etter at leietaker Dalas Restauranthus måtte gå til skifteretten og begjære oppbud.

– Bayram Baran har drevet restaurant hos oss i over 20 år. Det er lang tid, sier Høyen.

Han ber om litt tid før det blir bestemt hva som skjer med lokalene:

– Nå må vi få tid til å rydde opp og områ oss litt, sier Høyen.

FÅTT FLERE HENVENDELSER

Konkursen i Dalas Restauranthus ble kjent søndag ettermiddag. Det gikk ikke mange timene før Høyen fikk flere henvendelser fra aktører som kan tenke seg å starte restaurantvirksomhet i de tomme lokalene.

– Det er aktører som driver i bransjen andre steder, bekrefter Høyen.

Dalas Restauranthus har leid serveringslokaler i to etasjer av Høyen Eiendom AS.

– Kan det være aktuelt med helt annen virksomhet som forretninger eller kontor i lokalene?

– For vår del er det mest aktuelt å inngå leieavtale med en ny restauranteier. Lokalene er store og er i to etasjer, Kanskje kan det være ulike serveringskonsepter i lokalene.

VIL IKKE FORHASTE SEG

Han ønsker ikke å forhaste en avgjørelse:

– Vi må få litt tid på oss før vi tar neste steg, sier Høyen.

– Når forventer du at det er tatt en avgjørelse?

– Det er avhengig av om vi ønsker en rask reetablering eller om vi heller vi bruke litt mer tid og renovere lokalene. Da snakker vi først om neste sommer.

SUNT MED KONKURRANSE

De siste årene har Hos Hai og City Meet & Eat etablert seg i Brumunddal sentrum. Det har skjerpet konkurransen om spisegjestene.

– Tror du markedet i Brumunddal er for lite til alle restaurantene?

– Markedet er her. Vi må ha flere konsepter. Konkurranse er sunt, sier Høyen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00