For mange år siden, før Hamar stadion var aktuell som kjøpesenter, ble det regulert for et kjøpesenter på Fuglseth-tomta.

Så kom Hamar stadion, og siden har tomta ligget som parkeringsplass.

Men nå er CC Eiendom, som har kontroll over tomta, i ferd med å se på utviklingen av området.

Ketil Norheim i CC-gruppen deltok også på Hamar-regionen Næringsforums temalunsj. Der ble Gehls byromsanalyse fra 2013 tatt opp igjen.

Den er blant annet opptatt av aksene i byen, og Norheim er særlig opptatt av aksen mellom CC og Østre torg. I mange år har det vært en uttrykt ambisjon å styrke denne aksen, men lite har skjedd.

– Vi er utålmodig etter å lage en bedre forbindelse mellom CC og Østre torg, særlig for gående og syklende. Nå som det skjer noe i Kvartal 54 (OBOS med flere) er det store muligheter til å lage en bedre sammenknytning. Det samme gjelder også på Fuglseth-tomta, som vi har begynt å se på. Vi ser for oss bolig, kontor og parkering. Et nytt prosjekt har store muligheter for å påvirke bylivet i Vangsvegen, mener Norheim.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.