Påkjørselen skjedde like ved skysstasjonen i Stangebyen ved 13.30-tiden.

Cathrine Glomsvoll, marked- og informasjonssjef i Hedmark Trafikk, sier til HA at ulykken skjedde ved at skuteren kjørte inn i bussen da denne skulle svinge inn på Stange skysstasjon fra Jernbanegata.

Selv om ingen personer kom til skade så førte sammenstøtet til at den berørte bussen, som skulle gått fra Stange til Hamar 13.06, ble stående i Stange og erstattet av en annen buss etter noe venting.

- Sjåføren hadde snakket med vedkommende som kjørte skuteren og fulgt de retningslinjene man er pålagt ved denne type hendelser, sier Glomsvoll til HA, og understreker:

- Alt som har skjedd etter sammenstøtet ser ut til å ha skjedd etter retningslinjene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.