Da jenta ikke ville gi fra verdisaker, ble hun ransaket og dyttet i grøfta av en guttegjeng.

Faren til jenta opplyser til HA at politiet er underrettet om saken og at den forebyggende gruppa i politiet forsøker å finne plageåndene.

Jenta var på veg hjem fra en venninne da hun ble stanset av en gjeng gutter – ikke langt fra boligfeltet Greftenenga i Øvre Vang.

Jenta har forklart til faren at guttene først ville ha henne til å gi fra seg verdisaker.

– Men hun sa at hun ikke hadde verdisaker på seg og da hadde guttene ransaket henne. Deretter har hun blitt dyttet av sykkelen og ut i veggrøfta, forklarer faren.

Jenta kom vettskremt hjem til familien og fortalte om hendelsen.

– Vi ønsker ingen politianmeldelse, men hendelsene er såpass grov at tenåringene som sto bak dette, godt kan tåle en alvorsprat med politiet, sier faren til HA.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.