Toppsjefen i Helse Sør-Øst slår fast at det skal investeres åtte milliarder i ny sykehusstruktur i Innlandet etter 2024. Men Mjøssykehusets skjebne blir ikke avgjort før i slutten av januar, skriver avisa GD.

Til uka skal styret i det regionale helseforetaket møtes for å diskutere hvordan Innlandets sykehusstruktur skal se ut i framtida.

Det blir det første av to møter. Det ventes at et vedtak vil komme først på det siste møtet 31. januar 2019.

Det er altså i slutten av januar neste år at Mjøssykehusets videre skjebne vil bestemmes.

Administrerende direktør Cathrine Lofthus har levert en innstilling til styret, der hun slår fast at investeringene i Innlandet skal prioriteres etter sykehusbyggingen i Buskerud. Drammen får etter planen ferdigstilt sitt nye sykehus i 2024.

Hvor Mjøssykehuset faktisk skal plasseres, vil vi nok ikke få svar på før i 2021.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.