En noe begivenhetsløs natt for politiets nattpatruljer startet litt før klokken 2. En person i Lillehammer ble kjørt i politiarresten da han ikke klarte å ta vare på seg selv, og vedkommende er også anmeldt for bruk av narkotika.

I Torgerstuvegen i Elverum ble det klokken 02:10 meldt om innbrudd. Politiet var på stedet og foretok åstedsundersøkelse. Det er fremdeles uvisst hva som er stjålet, men sak er opprettet.

Klokken 02:23 ble flere personer bortvist fra Gjøvik sentrum etter at politiet ble varslet om ordensforstyrrelse.

Klokken 06:37 ble en mann i 20-årene kjørt til Lillehammer sykehus, etter en utforkjøring i Brøttum. Personen skal ha kollidert med en lysmast, og pådratt seg hodeskader.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.