Sirkula har også etter avsløringene om brudd på arbeidsmiljøloven, gitt RenoNorden en mulighet til å rydde opp, før de eventuelt vurderer andre muligheter.

– Oslo er i en litt spesiell situasjon, siden Veireno har begjært oppbud. Generelt så har man en kontrakt man må forholde seg til. Hvis man midt i en kontraktsperiode skal si opp en avtale av eget ønske, vil selskapet ha krav på kompensasjon for de årene de ikke får lov til å drive kontrakten, sier Olsbye.

– Man må og bygge en organisasjon, som består av renovatører og ledelse. Man må kjøpe biler og styringssystemer, planlegge og komme i gang med drift, sier Olsbye, som ikke vil kommentere kritikken fra Frps Truls Gihlemoen.

– Jeg har ingen kommentar til det før vi har gjort evalueringen vi har sagt vi skal gjøre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.