Det er muligens trått med mandag, men da kan du glede deg til i ettermiddag.

For her er det bare å finne fram solkrem, grill og god drikke. Eller kanskje du tar sjansen med et hopp i Mjøsa til tross for det kalde flomvannet som renner inn.

Været er temmelig strålende allerede nå (klokken 08.00) vil nok mange si, men i følge værmeldingen til yr.no blir det skikkelig bra temperatur utover  dagen.

I formiddag blåses det av skyer som er på himmelen bort og utover ettermiddagen og kvelden er det bare sola som er der oppe. 20 grader i skyggen passeres omtrent klokka 12.00 og slik vil det bli fram til kveldingen.

Og bare for å gjøre denne gladsaken enda mer glad: Ja, det er meldt akkurat det samme været i morgen også.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.