Det var lørdag 20. august rundt klokka 17.30 på ettermiddagen at politiet tok 25-åringen fra Løten i en meget høy fart på E6 i Romedal.

Nå har Hedmarken tingrett dømt løtensokningen til 18 dager i fengsel og 20 måneder uten førerkort.

Mannen er også tidligere dømt for fartsovertredelse.

«I skjerpende retning vektlegges at hastigheten var betraktelig over høyeste tillatte hastighet. Videre vektlegges det i skjerpende retning at siktede også tidligere er dømt for fartsovertredelse. Når siktede på tross av tidligere straffereaksjoner ikke avstår fra fartsoverskridelser, tilsier både individual- og allmennpreventive hensyn at fengsel bør idømmes» skriver Hedmarken tingrett.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.