Stensli forteller at brannvesenet fikk beskjed om brannen rundt åttetida på kvelden.

- Det var full fyr på hytta da brannvesenet kom fram. Det er jo et stykke å kjøre, dette var langt inne i Kroksjølia, forteller Per Stensli.

Ødelagt

Han forteller at hytta ikke har brent helt ned, men at den er svært ødelagt innvending.

Sju mann fra Mesnali og en fra Moelv jobbet med å slukke brannen.

Hva som er årsak til brannen vil ikke Stensli spekulere i. Han sier at etterforskningen av brannen vil starte tirsdag.

Travel helg

Det har vært en travel helg for brannvesenet.

- Det har gått i ett, sier innsatsleder Per Stensli.

Han forteller at brannvesenet måtte rykke ut til en brann i et uthus på Nes lørdag, og til brann i ei grillhytte på Ådalsbruk søndag.  Ingen av stedene ble personer skadet.

Brannvesenet har også rykket ut til flere grasbranner i løpet av helga. Blant annet til en brann i Olsrudvegen på dagtid søndag. Der brant det helt inntil et bolighus, men brannen ble stoppet før den nådde huset. Brannen oppsto ved bråtebrenning.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.